TUĞGENERAL HAYDARİ: İHA'LARIMIZIN VE FÜZELERİMİZİN MENZİLİ TEL AVİV VE HAYFA'YA ULAŞTI

İranlı Tuğgeneral Kiyomers Haydari yaptığı bir açıklamada: "Gaspçı Siyonist rejim, Müslümanların topraklarını işgal etti ve 25 yıldan az bir süre içinde bu topraklar İslam'ın kucağına geri dönecek." 

Görüntülenme: 814 Tarih: 09 Haziran 2022 02:07
TUĞGENERAL HAYDARİ: İHA'LARIMIZIN VE FÜZELERİMİZİN MENZİLİ TEL AVİV VE HAYFA'YA ULAŞTI

İranlı komutan yaptığı açıklamanın devamında, "Kara kuvvetlerinin İHA ve operasyonel füzelerinin menzili Tel Aviv'den Hayfa'ya kadar uzanıyor. İnkılabın yüce liderinin emriyle, düşman hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa'yı yerle bir edeceğiz." dedi.

Kiyomers Haydari, "Bugün, İran İslam Cumhuriyeti ordusunun askeri, savunma ve tesis başarıları düşmanların gözüne batmış bir diken gibidir." diye belirtti.

İran ordusunun kara kuvvetleri komutanı, kara kuvvetlerinin tüm birimlerinin, akıllı ve nokta atışlı teçhizatlarla donatıldığını belirtti.

İranlı komutan Haydari, ordunun İHA kapasitesine atıfta bulunarak, "Bütün bu teçhizat, İslam Devrimi düşmanlarının aptalca saldırganlığına karşılık vermek içindir." diye belirtti.

İran Kara Kuvvetleri Komutanı; kara kuvvetlerinin hafif silahlarının değiştiğini, modernleşerek yerli hale geldiğini de ifade etti.

rasthaber

Yorumlar