FAS HÜKÜMETİ KORSAN İSRAİL İLE İLİŞKİLERİNİ İYİCE ALENİLEŞTİRDİ

Ar damarları iyice çatlayan Fas hükümeti, siyonist katillerle artık herkesin gözü önünde sarmaş dolaş olmaktan utanmadığını söyleyebilecek noktaya ulaştı.  

Görüntülenme: 779 Tarih: 03 Haziran 2022 06:34
FAS HÜKÜMETİ KORSAN İSRAİL İLE İLİŞKİLERİNİ İYİCE ALENİLEŞTİRDİ

Fas hükümeti bir İsrail tv kanalının, ülkelerinde ofis açması münasebetiyle düzenlenen törenin prosedüre uygun olduğunu ve konuyla ilgilenen bakanın da törene katıldığını ifade etti. 

Hükümet sözcüsü Mustafa Baytas dün (2 Haziran Perşembe) akşam düzenlediği basın toplantısında, böyle bir tören düzenlenmesinde ve törene iştirak edilmesinde utanılacak bir şey olmadığını söyledi. 

Baytas, hükümetinin, toplumsal olsun, ekonomik olsun, siyasi olsun imzaladığı tüm anlaşmaların arkasında olduğunu iddia etti.

Fas hükümet sözcüsü, siyonistlere ait bir tv kanalının Fas'ta ofis açması münasebetiyle düzenlediği açılış törenine iki bakanın da iştirak etmesi sebebiyle yapılan eleştiriler yüzünden böyle bir açıklamada bulunma ihtiyacı duydu.

Yapacak bir şey yok! Fas hükümetinde eğer utanacak yüz kalmadıysa, arkadaşlarıyla oynayan çocuğu, göğsüne mermi sıkarak katleden siyonist katille meydanlarda, parklarda hatta banklarda sarmaş dolaş olmak onun için gayet normaldir. Bunun ayıp olduğunun farkında olabilmek için ayıbın ne olduğunu biraz bilmek lazım! 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar