SİYONİSTLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Aşırılık yanlısı siyonist bir haham, Siyonist rejimin kabine yetkililerinin hain olduğunu ve Nazilerden daha beter olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 587 Tarih: 02 Haziran 2022 05:19
SİYONİSTLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Siyonist haham Meir Mazuz, siyonist rejimin liderlerini Nazilerin liderleriyle mukayese ederek şöyle dedi:  ''İsrail kabine bakanları halklarından nefret ederken ve Haridim Yahudilerinin çocuklarını öldürmek isterken onlar milletini seviyordu.''

Mazuz, ırkçı rejim  İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid için "Domuz gibi ve Maliye Bakanı Avigdor Lieberman'a da bir hain ve Nazilerden beter" dedi.

Haridim Yahudileri arasında fetva veren yargıç Haham Mazo, Siyonist yetkililerin Filistin vatandaşlarına yönelik suçlarına bakmaksızın işgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinlilere baskı yapılması çağrısında bulunuyor.

Bu yılın başından bu yana Batı Şeria'da 13 Filistinli Siyonist askerlerin açtığı ateş soncu şehit oldu. 

Filistin Özerk Teşkilatı, Siyonist rejimin öldürme kastı ile ateş açma politikası izlediğini vurgularken, Filistinli yetkililer, Avrupa Birliği'ni Filistin vatandaşlarına, özellikle Filistinli çocuklara yönelik Siyonist eylemleri durdurmak için derhal harekete geçmeye çağırdılar.

UNICEF'in Batı Asya ve Kuzey Afrika direktörü Edil Hızır, bu hafta başından bu yana üç Filistinli çocuğun şehit edildiğini duyurdu.

Bu arada, işgal altındaki Kudüs'te Siyonist yerleşimcilerin gösterilerinin ardından İşgal Altındaki Filistin Toprakları'ndaki gerilimler tırmandı.

Ayrıca Siyonist yerleşimciler Mescid-i Aksa'ya yönelik günlük saldırılarını yoğunlaştırarak çatışmalara ve onlarca Filistinlinin yaralanmasına neden oldu.

parstoday

Yorumlar