ŞEYH İSA KASIM'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Bahreyn'deki Şiilerin lideri Şeyh İsa Kasım, "Bugün ümmetimize tüm zorluklara karşı Dünya Kudüs Günü'nü yeniden diriltmek için büyük bir sorumluluk düşüyor." dedi. 

Görüntülenme: 718 Tarih: 02 Mayıs 2022 18:46
ŞEYH İSA KASIM'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Şeyh İsa Kasım, bu yıl Kudüs Günü'nde önceki yıllara göre daha fazla hareketlilik ve aktiviteye ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, etkinliklerin önceki yıllara göre daha ciddi ve güçlü olması gerektiğini belirtti.

Şeyh İsa Kasım, "Mescid-i Aksa Siyonist saldırılara maruz kalmıştır ve bu, caminin kutsallığına ve ilahi statüsüne yönelik en büyük tehdittir. Müslüman milletler İslam'ın hürmetini destekler. Bahreyn halkı normalleşme lekesini temizlemeye çalışıyor. Milletimiz, diğer milletlerden daha güçlü Dünya Kudüs Günü'nü kutlayacaktır." diye belirtti.

Bahreynli kanaat önderi, "Kudüs, Filistin ve İslam Ümmeti, Siyonist rejimin saldırısından acı çekiyor." dedi.

Şeyh İsa Kasım, Siyonist rejimin gerileyeceğini ve tarihin çöplüğüne gideceğini ifade ederek, "Bu yıl Kudüs Günü'nü anmanın kendine has şartları var ve güçlü bir şekilde yapılmalıdır." dedi.

Şeyh İsa Kasım, Siyonist rejimin yıkılacağı ve bu rejimle ilişkileri normalleştirme hareketlerine karşı durmanın altını çizdi.

rasthaber

Yorumlar