HAC ABGOL SÜLEYMANOV'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Azerbaycan cumhuriyetinin mücadeleci din adamı Hac Abgol Süleymanov hapisten gönderdiği mesajda, Kudüs gününü zalimlere itiraz günü olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 649 Tarih: 28 Nisan 2022 02:27
HAC ABGOL SÜLEYMANOV'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Hakayik Kafkas haber sitesinin bildirdiğine göre hali hazırda hapiste olan Hac Abgol Süleymanov yayınladığı mesajda, Kudüs gününü anmanın Siyonist rejim cinayetlerine karşı Filistinli mazlumları anma günü olduğunu belirtti. 
Bu arada Azerbaycan Cumhuriyeti Müslüman Birlik Hareketi lideri ve mücadeleci din adamı Hac Tal’i Bagırzade de hapishaneden yayınladığı mesajda, “Ukrayna’da insan haklarını savunan iddiacıların Filistin meselesindeki sessizlikleri, Siyonist rejimi cinayetlerinin Allah’ın evine taşınmasına sebep oldular” dedi. 
Siyonist rejimin işgaline karşı dünyanın sessiz kalmasının Filistin felaketine yol açtığını belirten Bagırzade, Kudüs’ün kendi direnişi ile İslam’ın tüm düşmanlarını, özellikle Siyonist rejimi yeneceği ve bunun çok uzak olmadığından şüphe olmadığını söyledi. 
Mübarek Ramazan ayının son Cuma günü, İran İslam cumhuriyetinin temelini atan Ayetullah Humeyni’nin önerisi ile dünya Kudüs günü olarak kutlanıyor. Bu yıl dünya Kudüs günü HŞ 27 Ramazan ve miladi olarak 29 nisan günüdür.

parstoday

Yorumlar