NEW YORK'TA SİYONİST İSRAİL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE GÖSTERİ DÜZENLENDİ

Siyonist rejimin son haftalarda işgal altındaki topraklarda uyguladığı şiddeti ve işlediği cinayetlerini devamını protesto etmek için rejim muhaliflerinden oluşan bir grup, mazlum Filistin halkını desteklemek için New York'taki Tel Aviv konsolosluğu önünde toplanarak yaşananlardan duydukları öfkeyi gösterdiler. 

Görüntülenme: 673 Tarih: 22 Nisan 2022 18:11
NEW YORK'TA SİYONİST İSRAİL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE GÖSTERİ DÜZENLENDİ

IRNA'nın bildirdiğine göre göstericiler Filistin Gençler hareketi gibi Siyonist karşıtı gruplardan oluşurken "denizden nehre, Filistin özgür olacaktır" sloganı atarak, direniş ve Filistin halkı intifadasının küreselleşmesini istediler. Sloganların Siyonist diplomatları dehşete düşürdüğü belirtiliyor.
Haber kaynaklarına göre, İsrail rejimi konsolosluğundan bir sözcü, yapılan açıklamaları "endişe verici" olarak nitelendirdi ve rejim liderlerinin onlarca yıldır sürdürdüğü baskı ve suçları haklı çıkarmak için, benzer açıklamaların son haftalarda bölgede şiddetin tırmanmasına sebep olduğunu ileri sürdü. 
Filistin İntifadasının yayılmasından korkan Siyonist yetkili, bazılarının aynı şiddeti New York'a taşımak istediğini iddia etti.

parstoday

Yorumlar