LÜBNAN'DA DİRENİŞİN ELİNDEN SİLAHI ALMAK İSTEYENLERİN HEDEFİ NE?

Lübnan Parlamentosundaki Direnişe Sadakat Grubunun Başkanı Muhammed Raad, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Seçim arifesinde “Direniş silahına hayır” diye bağıranlar, Siyonist rejimin ve ABD'nin kollarına düşmemizi istiyorlar. Güvenlik ve istikrar istiyoruz ve her şeyden önce barış istiyoruz." 

Görüntülenme: 797 Tarih: 21 Nisan 2022 13:45
LÜBNAN'DA DİRENİŞİN ELİNDEN SİLAHI ALMAK İSTEYENLERİN HEDEFİ NE?

El-Ahd haber ajansının bildirdiğine göre, Muhammed Raad bir seçim toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkede istikrar ve güvenlik istiyoruz. Delil ve kaynaklarla, güvenliğin ve istikrarın direniş tarafından sağlandığını ispatlıyoruz. Düşman yanlısı medya bazen ülkeyi krizde tutmak için kamuoyunu aldatmaya çalışmaktadır ve bu da krizleri derinleştirmektedir." diye belirtti.

Muhammed Raad, "Düşmanlara ülkede kimsenin savaş istemediğini söylüyoruz. Her şeyden önce barış istiyoruz ve güvenlik ve istikrarla ilgileniyoruz. Çünkü ülkemizin yapıcı, muktedir bir ülke olmasını ve bölgede etkin bir rol oynamasını istiyoruz ve bu durum, istikrarlı ve üretim kapasitesine sahip olduğu takdirde sağlanacaktır. Ülkenin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için bu üretici güçleri destekleyen politikalara da sahip olmalıdır." diye belirtti.

Direnişe Sadakat grubunun başkanı, son olarak şöyle dedi: "Lübnan'daki ordu, halk ve direniş ülkenin bağımsızlığı için çalışıyor ve ülkesini koruyor. Çünkü Lübnan'a herhangi bir dış destek, Lübnan'ı bağımlı kılmak ve ondan zorla para almak anlamına geliyor. Geçim kaynağımıza, iç politikamıza ve çıkarlarımıza olan bu dışa bağımlılık ve fidye, bize öyle bir darbe vuracak ki, onların izni olmadan en ufak bir şey dahi yapamayacağız."

rasthaber

Yorumlar