ULUSLARARASI KURUMLAR İSRAİL'E KARŞI SESSİZ

Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri dün yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin saldırganlığı ve mukaddes yerlere saygısızlığına karşı Arapların ve uluslararası kurumların sessizliğini eleştirdi. 

Görüntülenme: 583 Tarih: 15 Nisan 2022 10:20
ULUSLARARASI KURUMLAR İSRAİL'E KARŞI SESSİZ

Lübnan Meclis başkanı, Siyonist saldırganlık karşısında Arap ülkelerinin ve uluslararası kurumların sessizliğinin bir mezarlığın sessizliği gibi olduğunu belirtti.

Lübnan haber sitesi el-Ahd ajansının bildirdiğine göre, Nebih Berri, "İsrail ordusunun devam eden saldırganlığını ve işgal altındaki Batı Şeria'daki tüm insan haklarına ve geleneklere saygı duymamasını kınıyoruz." dedi.

Lübnan Meclis başkanı ayrıca Filistinli sivillerin Siyonist güçler tarafından hedef alınarak öldürülmesi karşısında Arapların ve uluslararası kurumların bu sessizliğine şaşırdığını da ifade etti.

Filistinli kurumların yaptığı açıklamaya göre son birkaç gün içinde Siyonist güçler işgal altındaki Filistin'in birçok yerinde sivillere saldırması sonucunda birçok kişi şehit oldu. Siyonist düşman Mescid-i Aksa başta olmak üzere birçok mukaddes yere de baskın düzenledi.

Rasthaber

Yorumlar