ABDÜLHADİ: BÜTÜN BU DENKLEMLER KUDÜS KILICI HAREKATI'NIN BİR SONUCUDUR

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Lübnan Temsilcisi Ahmed Abdülhadi işgal rejiminin Mescidi Aksa'da kurbanlar kesilmesine izin verme konusundaki tutumundan vazgeçmesi ile Filistin direnişinin mücadelede gösterilen kararlı duruşun başarısının bir göstergesi olduğunu dile getirdi.  

Görüntülenme: 1075 Tarih: 15 Nisan 2022 17:56
ABDÜLHADİ: BÜTÜN BU DENKLEMLER KUDÜS KILICI HAREKATI'NIN BİR SONUCUDUR

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Lübnan Temsilcisi Ahmed Abdülhadi, işgal rejiminin Mescidi Aksa'da kurbanlar kesilmesine izin verme konusundaki tutumundan vazgeçmesi ve geri adım atmak zorunda kalmasının, siyonist işgal ile Filistin direnişi arasındaki mücadelede gösterilen kararlı duruşun başarısının bir göstergesi olduğunu dile getirdi. 

Abdülhadi, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada, "Bütün bu denklemler işgale karşı geçmişte verilen savaşların ve özellikle de Kudüs Kılıcı Harekatı'nın bir sonucudur." ifadesini kullandı. 

Abdülhadi, bu mücadele sebebiyle işgal rejiminin, gerek Batı Şeria'daki halka, gerek işgal altındaki Kudüs'e, gerek 1948'de işgal edilmiş bölgeye ve gerekse esirlere yönelik olarak herhangi bir adım atmak istediğinde bin ayrı hesap yapmak zorunda kaldığına dikkat çekti.  

Abdülhadi, Gazze'deki mücadelenin onu geri adım atmaya zorlamasının Filistin'in bütün coğrafyasında ve dosyalarında etkisini gösterdiğini belirtti.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar