HAMAS'TAN DİRENİŞE DEVAM ÇAĞRISI

 

Görüntülenme: 1076 Tarih: 14 Nisan 2022 03:37
HAMAS'TAN DİRENİŞE DEVAM ÇAĞRISI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) dün ve bugün sabah Batı Şeria bölgesinde şehit edilen toplam beş kişi için taziye açıklaması yaparak, şehitler için Yüce Allah'tan rahmet dilediğini ifade ederken, siyonist işgalin kesintisiz bir şekilde devam eden ihlallerine ve şiddet uygulamalarına karşı da kararlı bir şekilde mücadelenin sürdürülmesini istedi. 

Hamas bugün (14 Nisan Perşembe) yaptığı açıklamada; "Siyonist düşmanın halkımızın özgür evlatlarının kanlarına göz dikmesi onun hayal ettiği baş eğmenin sağlanması için sonuç getirmeyecek boşuna bir çabadır. Kahraman gençlerimizin, onun çürük otoritesini sarsan ve burnunu yere sürten, bir birini izleyen müstesna eylemlerinden sonra artık bunu başarmasının imkansız olduğu iyice açıklık kazanmıştır." ifadesine yer verildi. 

Hamas açıklamasında işgale başkaldıran direnişçilerin kararlı duruşlarını ve devrimlerini de selamladığını ifade ederek bu mücadelenin işgal edilmiş vatan toprağında düşmana iyi bir cevap ve haklara sahip çıkma konusunda takdire değer tavır olduğunu, işgalcinin haksızlıklarına ve terör politikasına karşı bu mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar