İŞGALCİ REJİM DİRENİŞ KARŞISINDA DAHA DA YIPRANMAKTADIR

Kudüs İslami Tebligat Koordinasyon Konseyi ve İntifada Merkezi Başkanı General Ramazan Şerif, ''siyonist İsrail rejimi direniş karşısında her geçen gün daha çaresiz ve yıpranmaktadır.'' dedi. 

Görüntülenme: 866 Tarih: 11 Nisan 2022 16:23
İŞGALCİ REJİM DİRENİŞ KARŞISINDA DAHA DA YIPRANMAKTADIR

Bilindiği gibi İran İslam Cumhuriyetinin kurucusu rahmetli İmam Humeyni, Filistin Meselesi ve Filistin halkıyla dayanışma amacıyla Ramazan ayının son cumasını 'Dünya Kudüs Günü' ilan etmişti.

Muhabirimizin verdiği habere göre,Ramazan Şerif, dün yaptığı açıklamada,  "Bu yıl, Siyonist rejimin dini bayramlarından birinin mübarek Ramazan ayına rastlaması ve Mescid-i Aksa'da Musevi ve Müslümanların mevcudiyeti nedeniyle, Kudüs Günü'nün hassasiyeti ikiye katlandı" dedi.

Ramazan Şerif, "Siyonist rejimi korkutan mesele, güvenliğin zayıflaması ve Batı Şeria bölgesindeki eğitimli Filistin halkı ve gençlik gruplarının, Batı Şeria'nın güvenliğini tehdit eden işgalci İsrail rejimiyle karşı karşıya gelmelerinin ve faaliyetlerinin yoğunlaşmasıdır." dedi.

Ramazan Şerif, ''İran İslam Cumhuriyeti'nin kutsal sistemi bu yıllarda Filistin halkının daimi bir destekçisi olmuştur ve Dünya Kudüs Günü törenlerinin düzenlenmesi büyük bir anlam ifade etmektedir. Filistin halkının direnişi ve mücadelesi üzerinde etkisi vardır."  dedi. 

Uluslararası Kudüs Günü'nün önemine değinen Ramazan Şerif, "Dünya Kudüs Günü'nün töreninin yapılması, tahakküm sistemine büyük bedeller  yüklemiş olan İslam İnkılabı ideallerinin yaşatılması anlamına gelir" dedi.

Parstoday

Yorumlar