FAS'TAN IRKÇI İSRAİL İLE İLİŞKİLERDE YENİ KARAR

İşgalci siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamasından sonra Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn ile yarışa girmişcesine yeni ataklar gerçekleştiriyor.  

Görüntülenme: 909 Tarih: 04 Nisan 2022 20:44
FAS'TAN IRKÇI İSRAİL İLE İLİŞKİLERDE YENİ KARAR

Filistin'in 1948'de işgal edilmiş kısmının güney kesiminde yer alan Nakab bölgesinde 28 Mart'ta düzenlenen altılı ihanet zirvesine Dış İşleri Bakanını gönderen Fas şimdi de siyonist işgalcilerin havaalanlarına yönelik sefer sayısını artırma kararı verdi. 

Fas Turizm Ulusal Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "İsrail" ile Fas arasındaki uçak seferlerinin artırılmasından sonra 2022 yılı içinde Fas'a İsrail'den 200 bin turist gelmesinin beklendiği belirtildi. 

Siyonistlere ait i24 kanalının yayınladığı haberlerde verilen bilgilere göre yeni sefer programına göre Fas'ın Merakeş şehriyle 1948'de işgal edilmiş bölgedeki Tel Aviv arasında haftada 8 sefer düzenlenecek. Sefer sayısının önümüzdeki yıllarda daha da artırılmasının beklendiği ifade edildi. 

Fas Turizm Ulusal Ofisi'nden bir heyet 29-30 Mart tarihlerinde Tel Aviv'de düzenlenen Uluslararası Akdeniz Turizm Pazarı Fuarı'na katılmıştı.  

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar