SİYONİST İSRAİL'DE GÜVENLİK KRİZİ YAŞANIYOR

Siyonist Rejim medyası polis aramalarında ve yapılan ihbarlarda artışın olduğunu duyururken rejimdeki güvenlik dalgalanmaları da devam etmektedir. 

Görüntülenme: 660 Tarih: 04 Nisan 2022 07:10
SİYONİST İSRAİL'DE GÜVENLİK KRİZİ YAŞANIYOR

Yedioth Ahronoth gazetesi sitesinde  Siyonist Rejim acil merkez aramalarının arttığını bildirirerek “İsraillilerin çoğuna göre bir sonraki operasyon kaçınılmazdır.  Bu yüzden  ortaya gelecek operasyonlar korkusundan dolayı  ihbarlar da yüzde 20 artmıştır." dedi.

Telaviv bölgesi emniyet operasyon birimi subaylarından biri  "Doludizgin bi haftayı geride bıraktık.İsrail ordusundan üst düzey subaylardan biri Cenin'deki operasyonda ağır bir şekilde yaralandı.” dedi.

Siyonist subay Filistinli mücahitlere karşı koymak için  tüm şehirleri askeri üslere çevirdiklerini de söyledi.Bu İsrailli subayın itirafına göre halkın aramalarının artmasıyla beraber ihbarların karşılanmasında da sıkıntı yaşanıldığını belirtti. 

Siyonist subay bir sonraki operasyonun gerçekleşeceğinden de emin olduğunu belirterek polis ve ordu güçlerinin bile yaptıklarının bu feda eylemleri karşısında daimi bir set oluşturamayacağını belirtti.

on birimi subaylarından biri  " Doludizgin bi haftayı geride bıraktık.  İsrail ordusundan üst düzey subaylardan biri Cenin'deki operasyonda ağır bir şekilde yaralandı. " dedi.

Bu Siyonist subay  Filistinli mücahitlere karşı koymak için  tüm şehirleri askeri üslere çevirdiklerini de söyledi.   Bu İsrailli subayın itirafına göre  halkın aramalarının artmasıyla beraber ihbarların karşılanmasında da  sıkıntı yaşanıldığını belirtti. 

Bu Siyonist subay  bir sonraki operasyonun gerçekleşeceğinden de emin olduğunu belirterek polis ve ordu güçlerinin bile yaptıklarının bu feda eylemleri karşısında daimi bir set oluşturamayacağını belirtti. 

tesnim

Yorumlar