MUSA’NIN ASASI HACKER GRUBU SİYONİST REJİMİN SİBER VARLIĞINI NASIL FELÇ ETTİ?

 

Görüntülenme: 1499 Tarih: 03 Nisan 2022 02:08
MUSA’NIN ASASI HACKER GRUBU SİYONİST REJİMİN SİBER VARLIĞINI NASIL FELÇ ETTİ?

Musa'nın Asası adlı hacker grubu, Siyonist rejimin en hassas kurum ve kuruluşlarına nüfuz ederek gizli bilgilerini hacklemeyi ve telafisi olmayan zararlar vermeyi başardı.

Qodsna'nın haberine göre, Musa'nın Asası hacker grubu 2021 Eylül ayından itibaren işgal topraklarındaki siyonist şirketleri, kurumları ve kuruluşları hedef almış durumda.

Siyonist rejim kurumlarına yapılan bu siber saldırılar ‘Black Shadow’ gibi farklı hacker grupları tarafından bir yıl öncesinden başlatılmıştı.

Mezkur grup "Amacımız siyonist rejime karşı direnmek ve siyonistlerin işgal ettikleri topraklarda gerçekleştirdikleri cinayetleri ifşa etmektir." açıklamasında da bulunmuştu.

Musa'nın Asası hacker grubu ise yapacağı saldırılar için öncelikle hedefleri belirleyip bunların güvenlik açıklarını tespit ediyor. Daha sonra da siyonist şirketler ve kurumlara siber saldırılar düzenleyerek verilerini ifşa ediyor ve sanal ağlarını şifreliyor.

Musa'nın Asası, işgal topraklarındaki operasyonlarda maksimum bozulmayı sağlamayı, şirket sırlarını ve hassas bilgileri ifşa ederek belirlenen hedeflere zarar vermeyi amaçlıyor.

Musa'nın Asası'nın Başarıları:

*Musa'nın Asası faaliyetlerine başladığı andan itibaren işgal topraklarında yer alan hassas ve kapsamlı bir grup hedefe nüfuz etmeyi başardı. 

*Grup, geçtiğimiz aylarda işgal topraklarındaki farklı birçok bilgisayar ağını hedef aldı. Dosyaların şifresini kırdı ve bilgilerin  tüm halka ulaşmasını sağladı. 

*Siyonist rejim ordusu üyelerinin veri tabanları, üç siyonist rejim mühendislik şirketinin veri tabanları ve siyonist rejim vergi danışmanlık şirketleri veri tabanları hacker grubunun hedeflerinden sadece birkaçıydı. 

*Elbette işgal altındaki Filistin topraklarına yerleştirilen mobese kameralarının sistemini ele geçirmek de Musa'nın Asası hacker grubunun hatırı sayılır siber başarılarının arasında sayılmalı. 

*Grup şimdiye kadar, tüm işgal topraklarından 22 terabaytlık 3 boyutlu resim, işgal topraklarındaki sokaklardan mobese görüntüleri ve siyonistlerin hassas askeri merkezi olan "Rafael"in çevresindeki mobese görüntülerini de yayınlamayı başardı.

kudusgunu.com

Yorumlar