MUŞİR EL MISRİ'DEN KORSAN İSRAİL'E UYARI

Hamas yetkilisi Mushir Al-Masri, Al Mayadeen'e "düşman, suçlarını işlemeye devam etmek için bazı Arap rejimleri tarafından korunuyor" dedi. 

Görüntülenme: 1005 Tarih: 03 Nisan 2022 11:15
MUŞİR EL MISRİ'DEN KORSAN İSRAİL'E UYARI

Hamas yetkilisi Mushir Al-Masri Cumartesi günü Al Mayadeen'e verdiği demeçte, İsrail işgaline çeşitli Arap rejimlerinden Filistin halkına karşı suç işlemeleri için koruma sağlandı ve "Tel Aviv"in Filistinlileri temel davalarından raydan çıkarmaya çalıştığını, ancak başarısız olduğunu belirtti.

Al-Masri, "Şehitler, işgal altındaki Filistin'deki birliğin kanıtıdır ve direniş artık sadece yerel bir güç değillidir dedi . Yaklaşan Filistin operasyonları öncekilerden daha büyük olacak ve "işgal bizi sınamamalı dedi

Üst düzey Hamas yetkilisine göre, direniş işgal altındaki Filistin'deki durumu değerlendiriyor ve "parmakları tetikte", yani İsrail provokasyonlarına yanıt vermek için gereken buysa, durumu tırmandırmaya hazırlar.

Birkaç Arap rejiminin İsrail işgaliyle bağlarını normalleştirmesiyle ilgili olarak, Al-Masri "Tel Aviv"e koşan tüm liderleri nereye gittiklerini yeniden düşünmeye çağırdı. "Bazıları İsrail işgalini destekliyor, halklarına utanç getirecek ve direnişimiz haklı ve haklarını uyguluyor." dedi

İsrail işgal güçleri Cumartesi günü şafak vakti işgal altındaki Batı Şeria'daki Cenin'de üç Filistinli direnişçiyi şehid etti ve Filistin İslami Cihad'ın silahlı kanadı Kudüs Tugayları tarafından yas tutuldu.

tevhidhaber.com

Yorumlar