TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN KORSAN İSRAİL'E SERT UYARI

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, yeni Hîcri-Şemsi yüzyılın Batılı güçlerin batacağı yüzyıl olacağını belirterek bu yüzyılda işgal edilmiş Filistin topraklarının geri alınacağını söyledi. 

Görüntülenme: 1181 Tarih: 24 Mart 2022 01:29
TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN KORSAN İSRAİL'E SERT UYARI

Tümgeneral Selami, bugün Dezful kentinde yaptığı bir konuşmada “hicri Şemsi takvime göre geçen yüzyılı, Müslümanların ve mustazafların köleliği yüzyılı, modern cehaletin yüzyılı olarak adlandırmışlardı ancak İslami devrimin mantığı söz konusu düzeni bozmak, bu düzenin yok olmasını sağlamak ve İslam’ın birliğini tekrar gerçekleştirmektir.” dedi.

Tümgeneral Selami, direniş hareketine bir lider gerektirdiğini hatırlatarak “Günümüzde de Müslümanların önderi korkusuz ve cesur bir kalple evrensel bir cephenin merkezinde durmuştur; Düşmanlarımız  geri adım atıyor ve milletlerin uyanışı sayesinde artık onların politikalarının bir sonuç doğurması mümkün değildir.” dedi.

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı, açıklamasının devamında 15. Hicrî-Şemsî yüzyılını şeytani güçlerin yok olacağı yüzyılı olarak nitelendirerek “Bu ülkeler geçtiğimiz yüzyılda küresel savaşlar başlatarak yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve mülteci olmasına neden oldular.” şeklinde konuştu.

Tümgeneral Selami Suriye, Irak ve Yemen’in mevcut durumunun batılı ülkelerin Müslümanlara dayatmış olduğu bir vaziyet olduğunu belirterek “Batı cephesinin Vietnam, Japonya ve diğer noktalara saldırmasının sonuçları bellidir. Hala atom bombalarının sıcaklığı yüzleri yakıyor.” dedi.

Tümgeneral Selami açıklamasının devamında Siyonistlerin tehlikeli sularda yüzdüğünü belirterek “Eğer yaptıkları şer dolu eylemlerinden vazgeçmezlerse, onların dünyayla irtibatını sağlayan geriye kalan o birkaç delik de kapatılır.” ifadelerine yer verdi.

parstoday

Yorumlar