NASRALLAH: DİRENİŞE DESTEK İÇİN PARLAMENTOYA GİRMELİYİZ

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada, ‘Milletvekili seçimlerinde müttefiklerimizin başarısı için çalışıyoruz’ dedi. 

Görüntülenme: 767 Tarih: 17 Mart 2022 23:01
NASRALLAH: DİRENİŞE DESTEK İÇİN PARLAMENTOYA GİRMELİYİZ

Seyyid Hasan Nasrallah parti toplantısında şunları söyledi, "Yaklaşan parlamento seçimleri sırasında, adaylarımız için çalıştığımız gibi müttefik gruplarımızın adayları için de çalışacağız.

Tecrübelerimiz bize göstermiştir ki, hem hükümetin hem de cumhurbaşkanının bize karşı çıktığı bir hükümette olsak bile, hükümet ve parlamentodaki varlığımız direnişi desteklemek için gereklidir.

Hedefimiz zafer. Çeşitli başarıların devam etmesi için kazanmalıyız. Muhalefetimiz herhangi bir plan sunmuyor, sadece direniş silahı ve Hizbullah'ın ülke üzerindeki hakimiyetinden bahsediyor. Bu seçim, diğer mücadelelerin sonuçlarını da belirleyecek en önemli siyasi mücadelelerden biridir.

Aslında seçimler, direnişin dahil olduğu tüm savaşlar gibi temel bir savaştır. Ana hedefimiz Hizbullah adaylarının zaferi değil, müttefiklerimizin tüm seçim bölgelerindeki konumunu güçlendirmek için elde edilecek başarılardır"

Rasthaber

Yorumlar