İRAN'DAN ERBİL'DEKİ MOSSAD ÜSSÜNE BALİSTİK FÜZE SALDIRISI (VİDEO)

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de bulunan Siyonist Rejim'in gizli servisi Mossad'ın üslerine füze saldırısı düzenlendi. 

Görüntülenme: 1938 Tarih: 13 Mart 2022 16:25
İRAN'DAN ERBİL'DEKİ MOSSAD ÜSSÜNE BALİSTİK FÜZE SALDIRISI (VİDEO)

Sabereen News Telegram kanalında yer alan bilgiye göre, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de bulunan Siyonist İsrail gizli servisi Mossad'ın üslerine füze saldırısı düzenlendiği bildirildi.

Erbil kentindeki ABD Konsolosluğuna yönelik de saldırı düzenlendiği ve saldırının ardından konsolosluğun alarma geçtiği öğrenildi.

Direniş Cephesi'ne yakın kaynaklar saldırıda 9 Mossad ajanının öldüğünü duyurdu. 

Bazı haber kaynaklarına göre, bu gece 01:20'de Erbil'deki Mossad üslerine İslam İnkılabı Devrim Muhafızları İran'ın kuzeyindeki Hasaban Köyüne yakın bir askeri üsten 6 adet Fatih 110 füzesi fırlattı. 

Saldırıda hiç bir Iraklının zarar görmediği de bildirildi. 

Devrim Muhafızları Halkla İlişkiler Birimi ise yayınladığı bildiride şunları vurguladı: 'Sahte siyonist rejimin son zamanlarda işlediği suçların ve kötülüklerin cevapsız kalmayacağının daha önce duyurulmasının ardından dün gece siyonistlerin stratejik komplo merkezi, Devrim Muhafızlarının güçlü füzeleriyle vuruldu. Siyonist rejimi saldırılarını tekrarlamaması konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Büyük İran milletine de İslam ülkesinin emniyet ve huzurunun İran silahlı kuvvetlerinin kırmızı çizgisi olduğunu ve tehditlere izin vermeyeceğimizi ilan ediyoruz.'

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde siyonist rejim ordusunun Suriye'nin Şam kırsalına yaptığı saldırıda İslam İnkılabı Devrim Muhafızlarına bağlı iki subay şehit olmuştu. İran'dan yapılan açıklamada siyonist ordunun bu cinayetine cevap verileceği bildirilmişti. 

 

mehrnews/kudusgunu

Yorumlar