KUVEYTLİ AKADEMİK HEYETTEN ŞAHSİYETLİ TAVIR

 

Görüntülenme: 894 Tarih: 05 Mart 2022 17:27
KUVEYTLİ AKADEMİK HEYETTEN ŞAHSİYETLİ TAVIR

Kuveytli bir akademik ekibin, Bahreyn Devlet Üniversitesi'nin davet ettiği ve 2-3 Mart tarihlerinde düzenlenen bir sempozyumun faaliyetlerine "İsrail"den gönderilen bir ekibin de katılacağını öğrenince sempozyumu boykot ettiği ve katılmadığı haber verildi. 

Kuveyt Kudüs İçin Gençler Birliği'nin twitter hesabında yayınlanan bir mesajda, Bahreyn Üniversitesi İş Yönetimi Fakültesi'nin düzenlediği ve "Ortadoğu'da İş Yönetimi Fakültelerinin Geliştirilmesi" konulu sempozyuma İsrail işgal yönetiminden de bir ekibin katılması üzerine Kuveytli akademik ekibin boykot ettiği belirtildi. 

Mesajda, sempozyumun normalde Körfez ülkelerindeki iş yönetimi fakültelerinin katılacağı bir şekilde planlandığına, İsrail heyetinin katılacağı hakkında önceden bir bilgi verilmediğine dikkat çekildi. 

Kuveyt Kudüs İçin Gençler Birliği Başkanı Musab El-Mutavva', Kuveytli ekibin bu sempozyumu boykot etmesinin Kuveyt'in İsrail işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirmeye karşı resmi tavrının bir göstergesi olduğunu ifade etti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar