MUSTAFA KURDAŞ'TAN NUMAN KURTULMUŞ'A CAN ALICI HERZOG SORUSU

İşgalci İsrail’in zulümleri karşısında sadece Tweet atarak tepki gösteren Numan Kurtulmuş’a Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’tan zor bir soru geldi. 

Görüntülenme: 872 Tarih: 03 Mart 2022 17:44
MUSTAFA KURDAŞ'TAN NUMAN KURTULMUŞ'A CAN ALICI HERZOG SORUSU

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, sosyal medya hesabı üzerinden İsrail’in son zorbalığını eleştiren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a “Umarım Herzog'u karşılama heyetinde olmazsanız!” sözleriyle yüklendi.

Küçük bir Filistinli kıza İsrail askerleri tarafından yapılan zulüm sosyal medyada gündem olurken AK Parti’de Numan Kurtulmuş da bu videoyu paylaşarak “Yazıklar olsun! İsrail zulmü durmuyor Dünya seyretmeye doymuyor” ifadelerini kullanmıştı.

"UMARIM HERZOG’U KARŞILAMA HEYETİNDE OLMAZSINIZ"

Numan Kurtulmuş’un bu sözlerini paylaşan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş sosyal medya hesabından Kurtulmuş'a “Tweet atmakla yetinmeyip de Herzog'un Türkiye'ye davetini iptal etme girişimiyle tepki vermeniz mümkün olur mu!?” sorusunu sordu.

Kurdaş, Kurtulmuş’a şu ifadelerle yüklendi: 

Bazıları bu zulmü seyretmekle yetinmiyor.. Bir de zulmün zalimini Türkiye’ye davet edip, iltifat etmeye hazırlanıyor..Tweet atmakla yetinmeyip de Herzog'un Türkiye'ye davetini iptal etme girişimiyle tepki vermeniz mümkün olur mu!? Umarım Herzog'u karşılama heyetinde olmazsanız! 

MİLLİ GAZETE

Yorumlar