UKRAYNA SAVAŞININ SONUÇLARI SİYONİSTLERİ KORKUTUYOR

Siyonist medya Batı'ya tam olarak güvenmenin sonuçları hususunda kaygılanmaya başlamıştır. Siyonistler Ukrayna savaşının Batı Asya ve kendilerinin kaderlerine de etki yapmasından ürkmeye başladı. 

Görüntülenme: 732 Tarih: 28 Şubat 2022 20:47
UKRAYNA SAVAŞININ SONUÇLARI SİYONİSTLERİ KORKUTUYOR

Siyonist Rejim İsrail Kanal 13 kıdemli uzmanlarından Zvi (Zvika) Yehezkeli Ukrayna savaşının Batı Asya üzerindeki etkisi hakkında şöyle yazdı: "Bu savaş,Batı'nın  özellikle de ortaklarını askeri açıdan destekleme zafiyetini gözler önüne serdi."

Bu Siyonist analist sözlerine şunları da ekledi: "Ukrayna savaşı ABD'nin ne kadar zayıf olduğunu gösterdi. Bu yüzden Batı Asya'nın Rusya'nın cirit attığı alana dönüşmesi muhtemeldir.”

Siyonist analist ”Biz de diğerleri gibi Rusya Ukrayna gelişmelerini takip ediyoruz. Ancak tek bir sonuca varıyoruz o da  kim sahada hüküm sürüyorsa o söz sahibidir, Biden'ın Tweetleri bir işe yaramıyor.” dedi. 

Zvi (Zvika) Yehezkeli “Dünya gerçekten de Doğu ve Batı'ya bölünmüştür. Ancak Batılılar da ortaklarını desteklemekte askeri alandaki zafiyetlerini gösterdi.Bu arada İranlılar da Amerika'nın ne zaman diz çökme bayrağını kaldıracaklarını bekliyor” dedi. 

Bu analist ayrıca "Batı diplomasiden söz ediyor ancak dünya güç gösterisine yönelmiştir. İran için de ABD'nin zayıf olduğu netleşmiş.Çünkü böyle olmasaydı ABD Ukrayna savaşına dahil olurdu. Batı Asya güçlüler peşinden gider, şimdi de Putin isimli yeni bir baba kendisine bulmuştur.

TESNİM

Yorumlar