KORSAN İSRAİL'DE SİBER SALDIRI ŞOKU

Filistinli kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in Hayfa ve Aşdod limanlarının güvenlik kameraları bir hacker grubu tarafından hacklendiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 757 Tarih: 24 Şubat 2022 23:45
KORSAN İSRAİL'DE SİBER SALDIRI ŞOKU

Son aylarda siyonist rejim İsrail’de firmalara ve rejimin bazı kurumlarına yönelik siber saldırılar bir kaç kat arttığı ve sürekli hackerlerin saldırılarına uğradığı gözleniyor.

Kudüs haber sitesi Çarşamba günü geçtiği haberde, söz konusu hacker grubu Hayfa ve Aşdod limanlarının hacklenen kameralarının görüntülerinin yanı sıra bu iki limanda çalışan personelin kimlik kartı ve görüntülerini de yayımladığını belirtti.

Salı günü de LeakTheAnalyst hacker grubu Amerika ve siyonist rejimin ortak firması olan Verint firmasının bilgilerini hacklediklerini açıkladı. Açıklamada firmaya ait yüklü miktarda email pdf formatında ele geçirildiği belirtildi.

Bundan önce de Musa’nın Asası adlı hacker grubu işgal altındaki Filistin caddelerinde güvenlik kameralarını ve yine siyonist rejim ordusu için silah ve askeri teçhizat üreten Rafael firmasının kameralarını başarı ile hacklediklerini belirtmişti.

Söz konusu hacker grubu siyonist ordunun mensubu olan yüzlerce askerin kişisel bilgilerinin yanı sıra savaş Bakanı Beni Gantz’ın özel fotoğraflarını da yayımladı.

Jerusalem Post gazetesi de bundan beş ay önce Kara Gölge adlı hacker grubu İsrail’in Cyberserve adlı internet firmasının serverlerini hacklediğini ve ele geçirilen bilgileri ifşa etmekle tehdit ettiklerini duyurmuştu.

parstoday

Yorumlar