TEMEL KARAMOLLAOĞLU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SORDU :'ONE MINUTE NE OLDU?'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’u ülkemize davet etmesine sert tepki gösterdi. 

Görüntülenme: 902 Tarih: 21 Şubat 2022 17:18
TEMEL KARAMOLLAOĞLU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SORDU :'ONE MINUTE NE OLDU?'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

“ONE MINUTE NE OLDU?”

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’u ülkemize davet etmesine sert tepki göstererek, “Hakikaten akıl alır gibi değil! Tüm anormallikler ne yazık ki bu süreçte normalleşme imiş gibi takdim ediliyor. Cumhurbaşkanına mecbur kalıyorum sormaya; ‘one minute’ ne oldu? Ne değişti de bugün böyle bir davette bulunuyorsunuz? Bu Herzog denilen adamın Netanyahu denilen katilden farkı nedir? İsrail değişti de biz mi bilmiyoruz; yoksa siz mi çok değiştiniz; bu denklemde değişen bir şey var ve bunu çok iyi anlamak mecburiyetindeyiz. Filistin’de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm son mu buldu? Biz mi farkında değiliz! İsrail, bölgemizde kurguladığı tehlikeli planlarından vazgeçtiğine dair bir işaret mi var?” ifadelerini kullandı.

“ERDOĞAN GAZZE ZİYARETİNİ NİYE GERÇEKLEŞTİRMİYOR?”

İsrail’in normalleşme diye bir derdinin olmadığını altını çizen Karamollaoğlu, İsrail’in büyük İsrail diye projesinin olduğunu vurguladı. Söz konusu projenin Büyük Ortadoğu Projesi olarak bilindiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, “Kudüs’e, Gazze’ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır! Bu ülkenin cumhurbaşkanının ülkemizde ağırlanmasına yüreğimiz izin vermiyor… Dünyada bulunan kuruluşların İsrail’i ırkçı bir devlet olarak yorumlamasına rağmen bu davetin yapılması nasıl karşılayacağız? İsrail orada Müslümanlara zulüm ediyor. Erdoğan’ın bu açıklamalara da kulak kabartmasını istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

MUHAMMED VEFA/MİLLİ GAZETE

Yorumlar