TERÖRİST İSRAİL BAHREYN'E İRTİBAT SUBAYI ATADI

Bahreyn Dış İşleri Bakanlığı, siyonistlere ait medya organlarında yayınlanan, Bahreyn Krallığı'na uluslararası bir ittifaka dair işlerin organize edilmesi göreviyle İsrail işgal rejimi tarafından bir subayın atandığına dair haberleri doğruladı.  

Görüntülenme: 902 Tarih: 12 Şubat 2022 20:38
TERÖRİST İSRAİL BAHREYN'E İRTİBAT SUBAYI ATADI

Bahreyn Dış İşleri Bakanlığı konuya dair bugün (12 Şubat Cumartesi) yaptığı açıklamada bölgesel sularda deniz ulaşımı özgürlüğünün güvenceye alınmasıyla ilgili bu ittifakın 34 ülkeyi kapsadığını ve uluslararası ticareti korumayı, korsanlıklara ve bölgedeki terör faaliyetlerine karşı mücadeleyi amaçladığını ileri sürdü. 

Siyonistlere ait medya organları daha önce yayınladıkları haberlerde Tel Aviv'in Bahreyn'de daimi görev üstlenmek üzere bir deniz subayını göndereceğini bildirmişti. 

Bahreyn ile işgal rejimi, İsrail deniz kuvvetlerinden üst düzey bir subayın Manama'da daimi bir görev üstlenmesi konusunda anlaştığı haber verildi. Bu konudaki haberler ise Bahreyn'in işgal yönetiminden uçaksavar sistemleri satın aldığının açığa çıkmasından iki gün sonra gündeme geldi. 

Siyonistlerin Kanal 13 isimli televizyon kanalı Bahreyn'e tayin edilen subayın önümüzdeki birkaç hafta içinde bu ülkeye gitmesinin beklendiğini ve ABD'nin bu ülkeden yönetilen Beşinci Filosu ile irtibattan sorumlu olacağını dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar