CÜBBELİ AHMET SON AÇIKLAMALARIYLA SİYONİSTLERİ SEVİNDİRDİ

Cübbeli Ahmet son Twitter paylaşımında Diyanet ve Milli Eğitim Bakanlığı’na karşı Derin Devlet'i göreve çağırırak çok büyük bir skandala imza attı. 

Görüntülenme: 947 Tarih: 08 Şubat 2022 22:27
CÜBBELİ AHMET SON AÇIKLAMALARIYLA SİYONİSTLERİ SEVİNDİRDİ

Siyonist İsrail arkasına aldığı ABD-AB küresel desteğiyle ülkelerimizi parçalayacak Arz-ı Mev’ud hedefine adım adım ilerlerken, İslam ülkelerinin yöneticileri ve halkları Vahdet şuurundan uzaklaştırılıyor, İsrail’i meşru kabul edip normalleşiyorlar. Bunun son örneği Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

 

SİYONİST İŞGAL BÜYÜYOR VE ‘NORMALLEŞTİRİLİYOR’

 

Mısır ve Ürdün’ün ardından İbrahim Anlaşmaları kapsamında İsrail’le normalleşen işbirlikçi Müslüman ülkeler listesi Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Sudan ve Fas’la genişlemişti. AKP hükümeti döneminde gazi meclisimiz TBMM’de ağırlanan eski Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’ in verdiği utancın acısı sıcakken Mavi Marmara şehitlerinin bereketiyle İsrail’i uluslararası olarak yargılama yolu yine AKP hükümeti tarafından tazminata dönüştürülerek engellenmişti. Yakınlarda Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’ un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Gündemde İsrail’in Filistinliler’ e ait doğalgazı çalıp hem Türkiye’ye hem Türkiye üzerinden Avrupa’ya satması var.

 

BASİRET, FERASET, ŞUUR HER MÜSLÜMANA LAZIM

 

Siyonist İsrail’e, Amerikancı kapitalist faiz sistemine, AB’nin insanı hayvanla robotla aynı ontolojik seviyeye indirgeyen düzenlemelerine tek kelime laf söyle(ye)meyen, Allah’ın dinini en iyi şekilde kavrayıp yeryüzünde hâkim olması için mücadele edecek ve gelecek nesillere aktaracak sözde âlimlerin deizme, nihilizme, ateizme savrulan, intihara sürüklenen Anadolu çocuklarını dert edinmeyip, İsrail-ABD-AB düzenine karşı çıkan Direniş’ i bölmeyi ve zayıflatmayı hedefleyen açıklamalarının zamanlaması oldukça manidar bulunuyor.

 

CÜBBELİ AHMET YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA İSRAİL’İN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR!

 

Hapse girip çıktıktan sonra FETÖ elebaşısı Fethullah için ‘Fethullah’ demeyin ‘Fetullah Hoca Efendi söyleyin’ diye talimat veren Cübbeli Ahmet’in sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı pes dedirtti. Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’ in Vahdet Konferanslarına katılıp farklı İslam mezheplerinden Müslümanlarla beraber farz namazını cemaatle kılmasını da geçmişte şiddetle eleştiren Cübbeli Ahmet son yaptığı sosyal medya paylaşımlarında kin kustu. Diyanet İşleri Başkanlığına Caferi İlmihali bastığı için ateş püsküren Cübbeli hızını alamayıp Milli Eğitim Bakanlığı’na da müfredatında Caferiliğe yer verdiği için saldırdı. Hıyanetle suçladığı bu kurumlara karşı fail-i meçhulleri hatırlatan ‘Derin Devlet’i göreve çağıran Cübbeli açıkça tetikçiliğe teşvikte bulundu.

 

MİLLİ GAZETE 

Yorumlar