MUHAMMED ABDUSSELAM: BAE YÖNETİCİLERİ İSRAİL İÇİN EŞSİZ BİR PARALI ASKER

 

Görüntülenme: 823 Tarih: 02 Şubat 2022 20:10
MUHAMMED ABDUSSELAM: BAE YÖNETİCİLERİ İSRAİL İÇİN EŞSİZ BİR PARALI ASKER

Yemen Ensarullah Hareketi sözcüsü, Birleşik Arap Emirlikleri yöneticilerinin Siyonist rejim için paralı askerler olduğunu ifade ederek, Yemen'e yönelik saldırılarını ise Tel Aviv'e hizmet olarak adlandırdı.

El-Neşre haber ajansının bildirdiğine göre Ensarullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Abdusselam, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"İsrail ile ilişkileri normalleştirmek, başlı başına İslam'a ve Müslümanlara karşı girişilen bir savaştır. Bu insanlar (yani BAE'nin yöneticileri) çok ileri gitmiş bir gruptur."

Ensarullah Sözcüsü, Yemen'e yönelik saldırıların Siyonist rejime hizmet çerçevesinde yapıldığını belirterek, "İsrail düşmanının BAE gibi eşsiz bir paralı askeri olmadı. Bunlar, İsrail'i razı etmek için dizginsiz olarak düşmana hizmet etmeye hazırlar ama bu düşman asla razı olmayacak. BAE'nin Yemen'e saldırıları, düşman İsrail'e bu doğrultuda yapılan hizmetlerden biridir."

Muhammed Abdusselam, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: "Düşman İsrail ve uşakları, inşallah bir gün milletlerin lanetine kaçınılmaz olarak yakalanacak ve bu lanet hepsini saracaktır."

rasthaber

Yorumlar