LÜBNAN'DA MOSSAD ŞEBEKELERİ ÇÖKERTİLDİ

Haber kaynakları Lübnan'da 15'ten fazla İsrail casusluk şebekesinin yok edildiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 644 Tarih: 31 Ocak 2022 11:31
LÜBNAN'DA MOSSAD ŞEBEKELERİ ÇÖKERTİLDİ

El-Ahbar gazetesi bugün (Pazartesi) Lübnan İç Güvenlik Güçleri'nin istihbarat şubesinin, her biri Lübnan'dan Suriye'ye kadar farklı bölgelerde faaliyet gösteren 15'ten fazla İsrail casusluk şebekesini yok ettiğini bildirdi.

Gazetenin haberine göre, bu güvenlik operasyonu 4 hafta önce ve istihbarat şubesinin iç güvenlik güçleri komuta merkeziyle koordinasyonu ardından gerçekleştirildi.

Yaklaşık iki ay önce, Lübnan İç Güvenlik Güçleri'nin istihbarat şubesinden bir memur, ülkede güvenlik operasyonları yürüttüğünden şüphelenilen bir kişiyi takip ettikten sonra, onun Siyonist düşmanla bağlantılı olduğunu öğrendiklerini söylemişti.

Lübnan İç Güvenlik Kuvvetleri İstihbarat Teşkilatı, İsrail casusluk şebekelerine karşı tarihinin en büyük operasyonunu başlattı ve dört hafta içinde, bilerek veya bilmeyerek Siyonist düşmanla doğrudan veya dolaylı olarak işbirliği yapan onlarca şüpheliyle ilgili bilgileri ele geçirmeyi başardı.

Bu bilgi, casusların amacının sadece Lübnan'daki direniş ve onun pozisyonları hakkında bilgi toplamak olmadığını, aynı zamanda Lübnan'daki Filistin direniş grupları, özellikle Hamas hakkında casusluk yapmaya çalıştıklarını gösterdi.

parstoday

Yorumlar