KORSAN İSRAİL'İN ZEVALİ YAKLAŞIYOR

Filistin intifadasına destek konferansı daimi sekreterliği Gazze Günü dolayısıyla yayımladığı bildiride, beşeriyet camiası yakında siyonist rejim İsrail’in zevaline şahit olacağını belirtti. 

Görüntülenme: 1171 Tarih: 20 Ocak 2022 00:20
KORSAN İSRAİL'İN ZEVALİ YAKLAŞIYOR

Gazze Günü dolayısıyla bir bildiri yayımlayan Filistin intifadasına destek konferansı daimi sekreterliği şu ifadelere yer verdi:

Sekreterlik direniş simgesi hş. 29 Dey günü dolayısıyla bu önemli ve tarihi günü saygı ile anmakla beraber, işgal altındaki Filistin’de direniş cephesinin çok yönlü mücadelesini tüm düzeylerde sürmesi ve Filistin topraklarının tamamı kurtarılıncaya dek devam etmesi yönündeki meşru haklarına vurgu yapmaktadır.

Bildiride, İran İslam Cumhuriyeti her zaman kahraman ve direnişçi Filistin milleti ve direniş ekseninin hamisi olduğu ve direnişçi Gazze halkının 22 günlük savaşta gerçekleştirdiği hamaseti yaşatmak üzere hş. 29 Dey gününü Gazze Günü olarak adlandırdığı vurgulandı.

Filistin intifadasına destek konferansı daimi sekreterliği bildiride bir kez daha bu büyük ve tarihi hamaseti saygı ile andıklarını belirterek, Müslüman ve kahraman Filistin milleti bu kutsal mücadeleyi nihai zafere kadar sürdüreceğini ve İslam ümmeti ve dünyanın hür ve adalet talep insanları daha da güçlü bir şekilde ve küresel istikbarın tüm komplolarına rağmen bu haklı mücadeleyi destekleyeceğini belirtti.

Filistin intifadasına destek konferansı daimi sekreterliği bildirinin sonunda, beşeriyet camiası yakında siyonist rejim İsrail’in zevali ve Filistin’in nihai zaferine şahit olacağını vurguladı.

parstoday

Yorumlar