ENSARULLAH'TAN BAE'YE SERT UYARI

Ensarullah Hareketi siyasi bürosunun üst düzey üyesi, Yemen'in BAE saldırganlığına verdiği füze ve insansız hava aracı operasyonunu tepkisinden sonra "operasyonun BAE'nin derinliklerinde sadece bir başlangıç ​​olduğunu" söyledi. 

Görüntülenme: 840 Tarih: 18 Ocak 2022 00:56
ENSARULLAH'TAN BAE'YE SERT UYARI

Ensarullah hareketinin siyasi bürosunun üst düzey üyesi olan "Muhammed Al-Buhayti", Yemen ordusunun Dubai ve Abu Dabi havalimanlarına yönelik füze ve İHA saldırılarını BAE'nin derinliklerindeki tepkisinin başlangıç ​​noktası olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: "Abu Dabi'yi daha fazla saldırganlık konusunda uyarıyoruz."

Al-Buhayti, Al-Mayadin'e verdiği demeçte; "BAE, Yemen'e karşı saldırganlığında ısrar ettiği sırada, biz ona Yemen'den kademeli olarak geri çekilme şansı verdik." dedi.

BAE'nin Yemen'den ayrılması gerektiğini vurgulayarak, "Suudi Arabistan, BAE'yi Yemen'e dahil etti ve Yemen savaşından hayal kırıklığına uğrayarak birçok eyaleti BAE'ye devretti."

Ensarullah'ın siyasi bürosunun üyesi şunları da söyledi: "Yemen Fırtınası Operasyonu, tüm saldırgan ülkelere ve Yemen savaşına katılmayı düşünen tüm ülkelere açık bir mesajdır" dedi.

Buhayti "BAE, Yemen hakkında yanlış bir hesap yaptı ve şimdi BAE'ne karşı kabiliyetlerimiz ortada. "

Ensarullah hareketinin siyasi bürosunun üst düzey üyesi şunları da sözlerine ekledi: "Yemen Fırtınası Operasyonu kritik yerleri hedef aldı. Ancak BAE'de daha hassas hedeflerimiz var."

Al- Buhayti, ayrıca operasyonun beş balistik füze ve çok sayıda İHA kullanılarak gerçekleştirildiğini vurguladı.

TESNİM

Yorumlar