EMPERYALİZM İSLAMİ SİSTEMİN İLERLEMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

İran Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı ''İçi boş ve kuruntu dolu emperyalizm cephesi, İslami sistemin ilerlemesini engellemek için tüm gücünü kullandı.'' dedi. 

Görüntülenme: 893 Tarih: 09 Ocak 2022 07:03
EMPERYALİZM İSLAMİ SİSTEMİN İLERLEMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

İRNA ajansına göre,  tuğamiral Alireza Tengsiri dün (Cuma) Devrim Muhafızları donanmasının 52 ölümsüz şehidinin Meşhed'deki  anma töreninde şunları söyledi: "Düşmanların başarısızlığının nedeni, saf İslam'ın öğretilerini takip etmemizdir."

Tuğamiral Tengsiri, "Emperyalist cephe ne yapacağını şaşırmış durumdadır ve bu yüzden İran'ın devrimci bilim insanlarını öldürüyor. İran'ın ilerleyebilmesi için geniş bir coğrafi ölçeği yok etmek için kullanılan büyük miktarda askeri teçhizata sahip gayretli komutan Kasım Süleymani'yi şehit ediyor ama İslam İnkılabı'nın dünyadaki meşruiyetini ve hakikatini asla engelleyecekler.'' dedi.

İran Devrim Muhafızları donanmasının komutanı ayrıca şöyle dedi: "Bugün dünya, İslami İran'ı, emperyalizme karşı direnişi ve  zalimlere boyun eğmemesiyle tanımaktadır. Bu onurlu duruş, 'Şehitlerin fedakarlığından, özverilerinden ve cesaretlerinden kaynaklanmaktadır ve onlara her zaman minnettar olmalıyız.''

parstoday

Yorumlar