SİYONİST ORDUYA AİT HELİKOPTER SİBER SALDIRI SONUCU MU DÜŞTÜ?

Medyanın siyonist rejimin ordusuna ait bir helikopterin düşürülmesi ve rejime ait iki subayın düşürülmesi haberinin ardından Tel Aviv'de bir ordu sözcüsü, medyayı ordunun izni olmadan haberleri hızla yaymakla suçladı ve helikoptere siber saldırı olasılığının mümkün olduğuna işaret etti. 

Görüntülenme: 807 Tarih: 05 Ocak 2022 18:15
SİYONİST ORDUYA AİT HELİKOPTER SİBER SALDIRI SONUCU MU DÜŞTÜ?

Siyonist rejimin Ordu Sözcüsü Ron Kokhav bugün (salı) Hayfa Denizi'nde rejimin askeri helikopterinin düşürülmesiyle ilgili ayrıntıları aktardı.

İbranice basın, pazartesi akşamı hayfa açıklarında üç yolcusu olan siyonist rejim ordusuna ait bir helikopterin düşürüldüğünü bildirildi.

İbranice yayın yapan Maariv gazetesinin haberine göre, siyonist rejimin askeri sözcüsü başlangıçta medyayı eleştirdi ve yayın izni olmadan ordu helikopterinin düşmesini "erken duyurmasını" kınadı.

Siyonist rejim ordusu helikopterin düşmesiyle ilgili haberlere yayın yasağı geldi.

İbrani 103FM radyosuna konuşan siyonist rejim ordu sözcüsü kazanın nedenini şöyle açıkladı: "Şu ana kadar bu sorunun cevabını bilmiyoruz. "Soruşturmanın başındayız ve tüm olasılıklar mümkün."

Ron Kokhav, "Ayrıca bir ateş topunun görüldüğüne dair raporlar gördüm ve bu, motorda veya başka bir şeyde teknik bir arıza olduğunu gösterebilir; Ama bu şeylere kesin bir cevabım yok. İletişim kurmadan suya düştüler" ifadelerini kulandı.

Siyonist rejim ordu sözcüsü, helikoptere olası bir siber saldırı olup olmadığına dair soruya yanıt olarak "Bu zayıf bir olasılık. Ama temkinliyim çünkü söylemek için çok erken" dedi.

rasthaber

Yorumlar