KAYS HAZALİ ŞEHİTLERİN İNTİKAMININ NASIL ALINACAĞINI AÇIKLADI

Irak Asaib Ehli Hak Hareketi Genel Sekreteri, direniş şehitlerinin kanının intikamının ancak Amerikalıların bölgeden çıkarılması ve İsrail'in yok edilmesiyle alınabileceğini vurguladı. 

Görüntülenme: 774 Tarih: 04 Ocak 2022 21:12
KAYS HAZALİ ŞEHİTLERİN İNTİKAMININ NASIL ALINACAĞINI AÇIKLADI

Irak Asaib Ehli Hak Hareketi Genel Sekreteri Kays Hazali, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin şehadetinin ikinci yıldönümü münasebetiyle bir konuşma yaptı.

Şeyh Hazali bu konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Şehit Kasım Süleymani'ye yapılan saldırı bize yapılmış bir saldırıdır, bu nedenle misilleme hakkımız saklıdır.

Şehit Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in kanının en iyi intikamı, onların yollarını devam ettirmek ve tüm Irak topraklarının kurtarılmasıdır.

Şehit komutanların intikamları, Amerikalıların bölgeden kovulması ve İsrail’in varlığına son verilmesiyle alınmış olacaktır.

2012 yılında Irak ve Irak halkı dünyanın en büyük işgal gücünü yendi ve mağlup etti. 2012'de Irak halkının ülkelerinden çıkardığı güçler, daha sonra IŞİD bahanesiyle Irak'a döndü.

Amerikalılar sadece İsrail’in güvenliği ile ilgileniyorlar ve İsrail’i güvence altına almak ve Irak'ı zayıflatmak ve hâkimiyet kurmak istiyorlar.’

rasthaber

Yorumlar