ADİL ABDÜLMEHDİ: BU ŞEHİTLER İSLAM ÜMMETİNİN GELECEKTEKİ ZAFERLERİNİ MÜJDELİYOR

Irak eski Başbakanı Adil Abdülmehdi yaptığı açıklamada, Şehit Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in gelecek zaferleri ve işgal ve Siyonistlerle uzlaşmanın sona ereceğini müjdelediğini vurguladı. 

Görüntülenme: 786 Tarih: 04 Ocak 2022 18:14
ADİL ABDÜLMEHDİ: BU ŞEHİTLER İSLAM ÜMMETİNİN GELECEKTEKİ ZAFERLERİNİ MÜJDELİYOR

Irak eski Başbakanı Adil Abdülmehdi, Şehit Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in şehadetlerinin ikinci yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bu şehitler, işgalin ve Siyonist rejimle uzlaşmanın sona ereceğini ve Müslüman ümmetinin gelecekteki zaferlerini müjdeliyor.

Bizler, siz zafer komutanlarının ve milletimizin şehitlerinin önünde saygı ile eğiliyor ve halkımızın başını yerden kaldırdığınız için sizi alnınızdan öpüyoruz. İçindeki inanç ve zafer çemberi ile düşmanın füzeleri karşısında direnen parmaklarınızdan öpüyoruz.

Özgürlük ve izzetin yolunu açan ayaklarınızın tozuna alnımızı koyuyoruz. Sizi kucaklıyoruz. Çünkü milletlerimizin kaderi ve bayrakları sizin ruhunuz, kanınız, etiniz ve kemiğiniz gibi iç içedir.

Savaş meydanlarında sağlam bir bina gibi durdunuz ve bugün bize, işgalin ve Siyonistlerle uzlaşmanın olmadığı, ümmetin, doğunun ve batının ve dünyanın uyandığı gelecekteki zaferleri müjdeliyorsunuz.

Sizin ümmetiniz iki yılın ardından daha da güçlendi. Halkınız, çocuklarınız, iki yılın arından irade, yapı ve birlik olarak daha da güçlendi. Sizin kanınız ölümsüzlüğü ve büyük zaferleri suladı. Ölüm, tüm insanların kaderidir. Şehadet ise ancak kısmeti yüksek olanların ulaşabileceği bir makamdır.

Sizi ve sizin yolunuzu takip edenleri tebrik ediyorum. Sizi var eden ümmet başarısız olmayacaktır. Liderleri, idolleri ve şehitleri siz olanlar, acı ve sıkıntılarına rağmen direnenler, işgalcilere acı dersler verenler ve Allah’a ümidi olan ve “O’ndan geldik ve dönüşümüz de yine O’nadır” diyenler asla boyun eğmeyeceklerdir.’

rasthaber

Yorumlar