MAHİR HAMMUD: FİLİSTİN VE KUDÜS ŞEHİT SÜLEYMANİ'NİN ANA ÖNCELİKLERİYDİ

Lübnan Direniş Alimleri Birliği başkanı Şehit Süleymani'nin Filistin ve Kudüs'ü önceliklerinin en üstüne koyduğunu ve tüm sloganlarını hayata geçirdiğini söyledi. 

Görüntülenme: 725 Tarih: 03 Ocak 2022 19:16
MAHİR HAMMUD: FİLİSTİN VE KUDÜS ŞEHİT SÜLEYMANİ'NİN ANA ÖNCELİKLERİYDİ

Fars Haber Ajansı'na göre, dün Maher Hammud, İslam Devrimi Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü komutanı general Kasım Süleymani'nin önemli rolüne vurgu yaptı ve onun İslami birlik düşüncesine objektiflik kazandırdığını söyledi.

Hammud, şehit  Süleymani'nin ilk ve ana önceliğinin Filistin ve Kudüs'ü özgürlüğüne kavuşturmak olduğunu belirterek, ''Şehit Süleymani, Kudüs Gücü'nün komutanıydı; Yani Kudüs meselesinin takibinden sorumlu olan biriydi'' dedi. 

Direniş Alimleri Birliği başkanı, Şehit Süleymani'nin hayatını Siyonist-Amerikan sömürgeciliğine karşı savaşarak geçirdiğini, iç ve dış paralı askerler aracılığıyla İslam bünyesine sızabilecek bir düşmanla karşı karşıya olduğunu bildiğini belirtti.

General Kasım'ın hedefinin şehitlik olduğunu belirten Hammud, "Kendisini bu bağlamda gören herkes, şehitliği karşılamaya hazır olmalıdır ve şehitlik, diğer emellerden önce gelen hedef ve arzudur." dedi.

parstoday

Yorumlar