GENERAL SELAMİ: DİRENİŞ EKSENİ TÜM İSLAM TOPRAKLARINDA DÜŞMANI TAKİP EDİYOR

İslam inkılabı muhafızlar ordusu genel komutanı, direniş ekseninin tüm İslam topraklarında düşmanı takip ettiğini ve onların hedeflerinin gerçekleşmesine izin vermediğini söyledi. 

Görüntülenme: 884 Tarih: 31 Aralık 2021 18:59
GENERAL SELAMİ: DİRENİŞ EKSENİ TÜM İSLAM TOPRAKLARINDA DÜŞMANI TAKİP EDİYOR

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Komutan Hüseyin Selami dün korgeneral şehit Kasım Süleymani ve büyük taklit mercilerden Ayetullah Misbah Yezdi’nin vefat yıldönümünde Tahran’ın güneyinde Kum kentinde düzenlenen “şehadet ve keramet azameti” adlı törende İslam inkılabının tüm dünyada ve İslam inkılabı rehberinin eksenliğinde derin nüfuzuna işaretle, “Bugün direniş ekseni, tüm İslam topraklarında düşmanı takip etmektedir. Amaçlarının gerçekleşmesine izin vermedi ve böyle bir güç oluşmazsa düşman bütün İslam topraklarını işgal edecekti” dedi.
Komutan Selami şehit Süleymani kişiliğine işaretle, düşman’ın şehit Süleymani’ye terör düzenleyerek direniş cephesini zayıflatmak peşinde olduğunu fakat tüm denklemlere rağmen, şehidin kanının bereketi ile direnişin eskiden de daha güçlü ve daha muktedir olduğunu sözlerine ekledi. 

Parstoday

Yorumlar