HAMAS SÖZCÜSÜ ABDULLATİF EL KANU: FİLİSTİN DİRENİŞİ HAZIRLIKLARINI ARTIRIYOR

Filistin direnişinin, işgal rejiminin herhangi bir saldırıda bulunması durumunda ona çok daha sert bir şekilde karşılık vermek ve daha ağır darbeler indirmek için hazırlıklarını artırdığını dile getirildi.  

Görüntülenme: 821 Tarih: 28 Aralık 2021 16:59
HAMAS SÖZCÜSÜ ABDULLATİF EL KANU: FİLİSTİN DİRENİŞİ HAZIRLIKLARINI ARTIRIYOR

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Abdullatif El-Kanu'; "Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişi, işgal rejiminin bölgeye yönelik herhangi bir saldırısını püskürtmeye hazırdır." ifadesini kullandı. 

El-Kanu', Quds Press haber ajansına yaptığı açıklamada başta Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Şehit İzzettin Kassam Tugayları olmak üzere tüm Filistin direniş gruplarının, Sağlam Sütun 2 tatbikatıyla Filistin halkına ve dünyanın tüm özgür insanlarına, durumunun iyi olduğu, halkını savunma ve gasp edilmiş haklarını geri alma konusunda daha ısrarlı ve daha güçlü olduğu mesajı verdiğini ifade etti. 

Açıklamasında Furkan Savaşı'nın patlak vermesinin yıl dönümüne de temas eden El-Kanu', Filistin direnişinin işgal rejiminin Furkan Savaşı'ndan bu güne Gazze'ye yönelik tüm savaşlarını boşa çıkarma ve planladıklarını elde etmesini engelleme konusunda başarılı olduğunu vurguladı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar