SİYONİST ASKERİ YETKİLİDEN İSRAİL İÇİN KORKUTUCU SENARYO

Ünlü Siyonist general, Siyonist rejimin ve ordusunun içindeki zayıflığını kabul etti ve bundan sonraki her savaşta İsrail için korkunç bir senaryonun ortaya çıkacağını söyledi. 

Görüntülenme: 849 Tarih: 20 Aralık 2021 01:14
SİYONİST ASKERİ YETKİLİDEN İSRAİL İÇİN KORKUTUCU SENARYO

İsrail rejiminin yedek subayı ve askerlerin ordudaki şikayet dosyalarının eski başkanı "İsak Barak" rejimin güvenlik ve askeri çevrelerinin uygunsuz performansına yönelik eleştirilerini sürdürdü ve bir sonraki savaşın İsrail için korkunç bir senaryo olacağını ortalama günlük olarak  3 bin füzeye maruz kalacağını söyledi. 

Ray el Yevm'e göre, Siyonist yetkili, İsrail'in bir yandan Suriye, Irak ve Yemen olmak üzere birkaç cephede ile savaşmak zorunda kalacağını diğer yandan HAMAS Hareketinin roket ve füzelerine maruz kalacağını ve İHA'ların akınına uğrayacağını belirtti. 

Siyonist subayın uyarıları bununla da bitmedi. Bir sonraki savaşın işgal altındaki topraklarda Araplar ve Siyonistler arasında şiddetli çatışmaları ortaya çıkacağını ve işgal altındaki Filistin genelinde İsrail altyapısına zarar verileceğini söyledi. 

Birçok Siyonist subay, uzman ve analist de Siyonist rejimin İran ve hatta Direniş Ekseni ile bağlantılı diğer gruplarla askeri çatışmasındaki zafiyetini kabul ediyor.

Bu bağlamda, Tel Aviv'deki karar alıcılara yakın bir Siyonist analist olan Amos Hrail, İsrail'in İran'la askeri bir çatışmaya hazırlanması halidne bile savaşın boyutlarını ve sonuçlarını dikkatlice düşünmesi gerektiğini vurguladı.

TESNİM

Yorumlar