YEMEN'E SİYONİST İSRAİL'İ ÜLKE OLARAK GÖSTEREN DÜNYA HARİTALARI SOKULMASININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

San’a Gümrük İdaresi, siyonist rejimin adının ülke olarak geçtiği bir dünya haritasına sahip çok sayıda dünya küresi keşfetti ve imha etti. 

Görüntülenme: 866 Tarih: 12 Aralık 2021 19:49
YEMEN'E SİYONİST İSRAİL'İ ÜLKE OLARAK GÖSTEREN DÜNYA HARİTALARI SOKULMASININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

San’a Gümrük İdaresi Cumartesi günü, üzerinde "İsrail" yazan dünya haritaları olan çok sayıda küreyi imha etti. Bu ürünlerin imha edilmesi sürecinde Halid Ali Ahmed el-Serveri şu açıklamalarda bulundu: ‘Aden limanından gönderilen bu mallara Ekim ayı ortasında el konuldu.

Bu malları ortadan kaldırmak, toplumumuza, değerlerimize ve dinimize uygun bariz eylemlerden biridir.

Düşman ne kadar kendisini dünya haritasında bir ülke olarak göstermeye çalışsa da siyonist rejim gaspçıdır ve ABD'nin yardımıyla Filistin topraklarını işgal etmiştir.’

San’a Gümrük İdaresi Genel Müdürü, personel ve gümrük memurlarının bu tür malların girişini önleme konusundaki gayretlerini ve gösterdikleri özeni takdir etti. İmha edilen bu sevkiyat, markası ve üretim ülkesi İbranice yazılmış çok sayıda kadın ayakkabısını da içeriyordu.

Yemenli devrimciler, bölgesel politikalarının başını, siyonist rejime düşmanlık ve Filistin halkına destek olarak açıkladılar. İşgal rejimi ayrıca Suudi koalisyonunun Yemen’i işgali sırasında Suudilere çeşitli şekillerde yardım etmeye devam ediyor. Bu nedenle bu rejim Yemen'de nefret edilen ve işgalci bir rejim olarak görülüyor.

rasthaber

Yorumlar