FİLİSTİN İÇİN ADALET GRUBUNDAN SİYONİST İSRAİL'E SİBER SALDIRI

"Filistin için Adalet" adlı bir grup, Siyonist rejimin bazı üst düzey yetkililerinin ve ailelerinin kişisel bilgilerini siber ortamda yayınladı. 

Görüntülenme: 784 Tarih: 09 Kasım 2021 01:14
FİLİSTİN İÇİN ADALET GRUBUNDAN SİYONİST İSRAİL'E SİBER SALDIRI

Mehr haber ajansına göre dün; ''Filistin için Adalet' adlı grup, ırkçı İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı Avio Kukhawi'nin kişisel fotoğraflarını eski Mossad şefi Yossi Cohen'in ev adresi ve Şabak terör kurumu başkanı Ronnen Barr'ın telefon numarasını Telegram kanalında yayınladı.

''Filistin için Adalet'' grubu, kendisini dünyadaki adaletin, mazlumların ve evsizlerin hamisi olarak tanıtırken, masum insanlara yapılan zulmün faillerini tespit ederek onları dünyaya tanıtmak ve bu failleri kovuşturmaya çalışacağını ve  uluslararası mahkemelerde Savaş suçluları ve insan haklarına götürmek için çaba göstermeyi bir misyon olarak gördüğünü duyurdu. 

Bu arada, geçtiğimiz günlerde, hacker grubu "Musa'nın Asası'  adlı bir grup, bir kaç  siber saldırıda, Siyonist rejimin çeşitli vergi danışmanlık şirketlerini, çeşitli sistem ve altyapılarını hackledi.

"Siyahın Gölgesi''  adlı hacker grubu, Siyonist rejimin internet şirketi Cyberserve"in sunucularını da hackledi, hemen kapattı ve bilgi sızdırmakla tehdit etti.

Son zamanlarda Siyonist rejimin en büyük hastanelerinin siteleri siber saldırıların hedefi oldu.

parstoday

Yorumlar