HAMAS: ESİRLER MUTLAKA KURTARILACAK

İşgal rejimi zindanlarında 19 yıl esir tutulduktan sonra özgürlüğüne kavuşan İzzeddin El-Kassam Tugayları üyesi Mecdi El-Kubeysi, Ramallah’a bağlı Abvin beldesinde coşkulu ve kalabalık bir törenle karşılandı. 

Görüntülenme: 1000 Tarih: 05 Kasım 2021 12:01
HAMAS: ESİRLER MUTLAKA KURTARILACAK

Esir El-Kubeysi, karşılama töreninde yaptığı konuşmada, “Ben işgal rejimi zindanlarından nasıl çıktıysam arkamda bıraktıklarım da çıkacak. Onurlu bir esir takasıyla esir kardeşlerimin özgürlüğe kavuşmaları yakın” dedi.
 

Esirler davasının kalplerinde her zaman canlı olacağını ve her platformda konuyu gündeme getireceklerini ifade eden El-Kubeysi, milli birliğin pratikte anlam bulduğunu kaydederek, esirlere verdiği destek dolayısıyla İslami Direniş Hareketi “Hamas”a teşekkür etti.
 

Hamas’ın Batı Şeria’daki önde gelen liderlerinden Şeyh Hasan Yusuf da özgürlüğe kavuşan esiri karşılama töreninde yaptığı konuşmada, Hamas’ın daima esirlerin yanında olduğunu söyledi.
 

Yusuf, açlık grevindeki esirlerin ve işgal rejimi zindanlarında tutulan diğer esirlerin de Allah’ın izniyle yakında özgürlüğe kavuşacaklarını belirtti.
 

Özgürlüğün bir şeref olduğuna fakat vatanın daha fazlasını istediğine işaret eden Yusuf, büyük müjdenin direnişin sandığında kilitli olduğunu ve o sandık açıldığında işgal rejimi zindanlarında Filistinli esir kalmayacağını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar