AMERİKAN KURUMLARINDAN SİYONİST REJİME KINAMA

200'den fazla Amerikan kurumu, İsrail'in Filistinli insan hakları kurumlarına yönelik son eyleminin kınanması çağrısında bulundu. 

Görüntülenme: 798 Tarih: 31 Ekim 2021 02:33
AMERİKAN KURUMLARINDAN SİYONİST REJİME KINAMA

Muhabirimizin bildirdiğine göre 228 Amerikan Sosyal Adalet, İnsan Hakları ve Sivil Haklar Örgütleri başkan Joe Biden'e mektup göndererek kendisinden bir an önce siyonsit rejimin Filistin insan hakları kurumlarına karşı son eylemini kınamasını istdiler.
Söz konusu mektupta Amerikan kurumları, Washington'un insan hakları ve uluslararası hukuk konusundaki taahhütlerine bağlı kalması gerektiğini vurgulayarak  Biden'den Siyonist rejimin Filistin insan hakları kurumlarına karşı son eylemine karşı girişimde bulunması ve korsan rejimini de zorba davranışından dolayı cezalandırması  çağrısında bulundular.
Siyonist rejim AB'de bulunan ve kar amacı gütmeyen Filistin insan hakları kurumlarına yapılan yardımları kesmek amacı ile yıllardan beri geniş çapta girişimlerde bulunuyor. 
Korsan rejim savaş bakanı Benny Gantez, iki hafta önce Cuma günü, Filistin insan hakları 6 kurumunu "Filistin özgürlüğü için halk cephesi" ile işbirliği suçlaması ile terörist grup ilan etti.

parstoday

Yorumlar