SUUD'TAN İŞGALCİ İSRAİL'E UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Korsan İsrail medyası, S. Arabistan’dan işgal altındaki Filistin’e ilk doğrudan uçak seferi Pazartesi günü gerçekleşeceğini duyurdu. 

Görüntülenme: 858 Tarih: 26 Ekim 2021 14:02
SUUD'TAN İŞGALCİ İSRAİL'E UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Siyonist rejim medyası, S. Arabistan’dan işgal altındaki Filistin’e ilk doğrudan uçak seferi Pazartesi günü akşam saatlerinde Tel aviv’in Ben Gorion hava limanına gerçekleşeceğini duyurdu.

Haberde, söz konusu uçak seferi BAE’nin Jet Airways firması tarafından yapılacağı, uçak S. Arabistan’ın başkenti Riyad’dan kalkacağı kaydedildi.

Suud rejimi geçen sene, siyonist rejim İsrail ile normalleşme sürecine zemin hazırlama çabalarının devamında, BAE ve Bahreyn’e giden İsrail uçaklarının S. Arabistan hava sahasını kullanmalarına izin verdi, fakat şimdiye kadar işgal altındaki Filistin’e doğrudan uçak seferlerine izin vermemişti.

Suud rejiminin siyonist İsrail’in uçaklarına S. Arabistan hava sahasını kullanmalarına izin vermesi, Filistin milleti ve direniş gruplarının sert eleştirilerine yol açtı. Filistin milleti bu kararı Suud elebaşılarının Filistin ülküsüne büyük ihaneti olarak değerlendirdi.

parstoday

Yorumlar