GENERAL CELALİ: AMERİKALILAR VE SİYONİSTLER EN ZAYIF KONUMDA

İslami İran sivil savunma kurumu Başkanı General Golam Rıza Celali, bugün Amerikalılar ve siyonistler en zayıf konumda bulunduklarını ve uyumları iyice bozulduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 917 Tarih: 26 Ekim 2021 02:56
GENERAL CELALİ: AMERİKALILAR VE SİYONİSTLER EN ZAYIF KONUMDA

Sivil savunma haftası dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında konuşan General Celali, İslami vahdet haftasını kulladıktan sonra sivil savunmanın faaliyetlerinden biri ülkeye yönelik tüm alanlarda muhtemel tehditleri rasat etmek olduğunu belirterek şöyle dedi:

Genel bir bakışta biz tehditlerin kombinasyonu ile karşı karşıyayız. Bugün Amerikalılar ve siyonistler en zayıf konumdalar ve uyumları bozulmuştur, ki bu da Amerika’da önceki Donald Trump yönetimi ve korsan İsrail’de önceki Benyamin Netanyahu yönetiminin başarısızlığının işaretidir.

General Celali, Amerika ve siyonist rejimin bu başarısızlığı İran İslam Cumhuriyeti’ne dayattıkları azami baskının başarısızlığının sonucu olduğunu vurguladı.

Bugün İran karşısında Amerika ve siyonist İsrail en kırılgan konumlarında yer aldığını kaydeden General Celali, siyonist rejim kendince siber savaş, sabotaj, nüfuz ve terör saldırıları gibi faaliyetleri belirlediğini, siber sahada da terör savaşını ciddiye almak gerektiğini ifade etti.

parstoday

Yorumlar