AVİGDOR LİBERMAN: 'İRAN İLE KARŞI KARŞIYA GELMEMİZ AN MESELESİ'

İsrail işgal rejiminin mevcut hükümetinde Maliye Bakanı olarak görev yapan ve aynı zamanda aşırı siyonist görüşleriyle öne çıkan İsrail Evimiz Partisi'nin genel başkanı olan Avigdor Liberman, bugün (21 Ekim Perşembe) yaptığı açıklamada İran'la karşı karşıya gelmelerinin bir an meselesi olduğunu ileri sürdü.  

Görüntülenme: 945 Tarih: 21 Ekim 2021 23:17
AVİGDOR LİBERMAN: 'İRAN İLE KARŞI KARŞIYA GELMEMİZ AN MESELESİ'

Liberman, hiçbir diplomatik girişimin veya anlaşmanın İran'ın nükleer silahlanma programını durduramayacağı iddiasında bulundu. 

Siyonistlere ait İbranice Walla sitesinin sorularına cevap veren Liberman; "Kuzey Kore'nin atılan diplomatik adımlara rağmen (nükleer silahlanma) faaliyetlerini geçmişe nispetle daha da artırdığını görüyoruz. Yahudi toplumunun evhamlarla yaşamaması gerekir. Hitler kitabını 1923'te yazdı sonra iktidarı ele geçirdi." ifadelerine yer verdi. 

Liberman, nükleer silahlanma sorununun bütün uluslararası toplumu ilgilendirdiğini ancak en başta da kendilerini ilgilendirdiğini iddia ederek; "Çünkü onlar siyasetlerinin İsrail'i yıkma amaçlı olduğunu söylemişlerdir ve gerçekte de niyetleri budur." diye konuştu. 

Siyonist liderlerin bundan önce de birçok kez benzer tehditler savurdukları ve tamamının içi boş balonlardan ibaret çıktığı tecrübelerle biliniyor. Siyonist liderlerin bu tür tehditleri siyasi birtakım atakların ve stratejik hesapların aracı olarak kullandıkları da bilinen bir gerçek.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar