ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ UYARI

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri yabancıların İslam ümmetine karşı komplo kurduklarını ve bu ümmetin saflarında tefrika oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı. 

Görüntülenme: 1124 Tarih: 09 Ekim 2021 18:58
ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ UYARI

El-Mesire haber kanalının bildirdiğine göre Abdulmelik Bedreddin el-Husi dün yaptığı açıklamada, dini münasebetleri anmanın aslında İslam dünyası düşmanlarının çalışmalarını etkisizleştirdiğini, tecrübenin de gösterdiği gibi bu münasebetleri anmanın mübarek etkileri beraberinde getirdiğini söyledi.
Husi, Yemen halkının sahip olduğu derin görüşü ile dini münasebetlerine önem verdiğini belirten husi, dini münasebetlerden yararlanma öneminin insan yaşamında önemli olduğunu, dini münasebetleri anmanın İslam dünyasına bu sorunla mücadele etmek için irade ve motivasyon oluşturduğunu vurguladı.
Yemen Ensarullah genel sekreteri sözlerinin devamında, günümüzde İslam dünyası düşmanlarının tüm güçleri ile İslam ümmeti arasında tefrika ve ayrışma oluşturma konusunda odaklandıklarını ve bu komplodan gafil olmamak gerektiğini de sözlerine ekledi.

parstoday

Yorumlar