HAMAS'TAN 6 KAHRAMAN ESİR HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Hazım Kasım, Celbu’ Cezaevi’nden tünel kazarak kaçmayı başaran, Filistinlilerin her türlü koşulda ve çeşitli araç gereçlerle direnişlerini sürdürebileceklerini gösteren esirlere selamlarını ve takdirlerini gönderdi. 

Görüntülenme: 1193 Tarih: 19 Eylul 2021 13:21
HAMAS'TAN 6 KAHRAMAN ESİR HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kasım, bu sabah konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Özgürlük Tüneli” kahramanlarının yeniden gözaltına alınmalarına rağmen eylemlerinin Siyonistlerin güvenlik sistemlerinin zayıflığının ve Filistin direnişinin iradesi karşısında dayanamayacağının kesin delili olarak kalacağını ifade etti.
 

Filistinli altı esirin yaptığının büyük bir kahramanlık ve cihat, Filistin halkının direniş tarihine parlak harflerle geçecek bir başarı olduğunu söyleyen Kasım, İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın sözünde duracağını ve gelecekte yapılacak bir esir takası anlaşmasında salıverilmesi talep edilen esirlerin başında “Özgürlük Tüneli” kahramanı altı esirin olacağını belirtti.
 

Esirlerin işgal rejimi zindanlarından başları dik çıkacaklarını kaydeden Kasım, esirlere zindanların kapılarını işgalci gardiyanların açacaklarını belirtti.
 

Hamas sözcüsü, işgal zindanlarında esir tutulan Filistinlileri özgürlüklerine kavuşturmanın Filistin direnişinin önceliklerinin başında yer almaya devam edeceğini açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar