İRAN'DAN SİYONİST REJİME CEVAP

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, terör rejimi İsrail Dışişleri Bakanı'nın küstah açıklamalarına tepki göstererek, "İran cevap hakkını saklı tutacaktır'' dedi. 

Görüntülenme: 984 Tarih: 11 Eylul 2021 16:20
İRAN'DAN SİYONİST REJİME CEVAP

Fars Haber Ajansı'na göre, Said Hatibzade,  ırkçı İsrail Dışişleri Bakanı'nın İran'la ilgili olarak yaptığı küstah açıklamalara dün attığı twitte tepki göstererek, "Siyonist İsrail'in kanun tanımaz ve yasaları çiğneyen rejimi, yasadışı nükleer bombalarına sahip olmakla ve NPT'ye katılmayı reddederken diğer taraftan Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile en iyi şekilde işbirliği yapan İran'ı tehdit etmektedir.'' dedi. 

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Said Hatibzade, "Batı'nın bu şımarık çocuğu fidyeye alıştı, ancak dünya bu rejimin istikrarsızlaştırıcı doğasının farkına vardı." dedi.

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü, terör rejiminin açıklamaları ve girişimleriyle ilgili olarak da, ''İran cevap hakkını saklı tutacaktır'' dedi.

Moskova'ya giden İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, İran'ı nükleer silah yapmaya çalışmakla suçlamıştı. 

Yair Lapid dün (Cuma) Sputnik'e verdiği demeçte, "İran bir nükleer silah edinmenin eşiğinde ve bunun [cevapsız kalmayacağını] bilmeli" dedi.

Terör rejimi İsrail dışişleri bakanı Perşembe günü Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "İran'ın nükleer silah edinmesine, hatta elde etmenin eşiğine gelmesine izin vermeyeceğiz" dedi. Terör rejiminin bakanı, ''İran, İsrail'i yok etmek istediğini söylüyor ve onun bu çizgiyi geçmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

parstoday

Yorumlar