SİYONİST REJİM BU ÇUKURDAN ÇIKAMIYOR

Terör rejimi İsrail polisi, cezaevinden firar eden 6 Filistinli esiri aramanın bir sonuç vermediğini itiraf etti. 

Görüntülenme: 885 Tarih: 08 Eylul 2021 19:46
SİYONİST REJİM BU ÇUKURDAN ÇIKAMIYOR

Kan televizyonuna göre, Siyonist rejimin işgal güçleri dün, 6 Filistinli esirin bu rejimin hapishanesinden kaçmasından 24 saatten fazla bir süre sonra, takip ve arama operasyonlarından hala bir sonuç alınamadığını belirtti.

Siyonist rejimin polis operasyonları dairesi başkanı Şimon Nahmani, "Kaçak Filistinli esirleri bulmak ve onları takip etmek, bilinmeyeni aramak gibidir. Onların kaçış yerlerini, sınırları ve geçitleri kapattık.'' dedi.

Nahmani, "Onlarca bilgiyi gözden geçirdik, düzinelerce operasyonel görev gerçekleştirdik, ancak bunların takibinde ilerleme kaydedilmedi." dedi.

İsrailli askeri yetkili, konunun net bir tablo ortaya çıkarmak için daha fazla sabır gerektirdiğini belirterek, bu mahkumların Gazze Şeridi'ne  gitmiş olabileceklerini de sözlerine ekledi.

6 Filistinli esirin cezaevinden kaçtığı olayla ilgili olarak, Jalboo cezaevi eski başkanı bu olayın bir beyin fırtınası seansı olduğunu ve bu kez mahkumların zihinlerinin cezaevi yetkililerinden çok daha yaratıcı olduğunu söyledi.

Siyonist İsrail radyosunun bildirdiğine göre, İsrail polisi 6 kaçak Filistinli mahkumu arama operasyonunun bir parçası olarak işgal altındaki toprakların çeşitli yerlerinde 260'tan fazla kontrol noktası  kurdu.

parstoday

Yorumlar