KANAL 13 GAZZE SINIRINDA YARALANAN SİYONİST ASKERLE İLGİLİ İLGİNÇ AYRINTILAR PAYLAŞTI

Siyonistlerin Kanal 13 adlı televizyon kanalı, geçtiğimiz cumartesi akşamı, işgal güçlerinin Gazze sınırında düzenlenen gösteriye müdahalesi esnasında yaralanan işgalci askerin yaralanması olayıyla ilgili bazı ilginç ayrıntıları gündeme getirdi.  

Görüntülenme: 996 Tarih: 23 Ağustos 2021 20:11
KANAL 13 GAZZE SINIRINDA YARALANAN SİYONİST ASKERLE İLGİLİ İLGİNÇ AYRINTILAR PAYLAŞTI

Siyonistlerin televizyon kanalı, işgalci askere sıfır noktasından üç el ateş edildiğini ve bunlardan birinin onun kafasına isabet ettiğini haber verdi. 

Haberde işgal kuvvetlerinin araştırmalarına göre ateş eden kişinin silahı elbiselerinin içinde sakladığının ve ateş etmesinden sadece saniyeler öncesinde eline aldığının sanıldığına bu yüzden de işgal güçleri tarafından tespit edilemediğine vurgu yapıldı. 

Kanalın haberinde ayrıca askerin üzerine ateş etme anına yakın bir görüntüde de işgalci askerin silahının alınması girişimi görüntüsüne rastlandığına yani bu ikisinin birbirinden ayrı iki hadise olduğuna dikkat çekildi. 

Haberde, birinci karede işgalci askerin tabancasını tuttuğunun ve silahını elinden almak isteyen Filistinlinin üzerine ateş ettiğinin görüldüğü vurgulandı. 

Kanal, işgal güçlerinin Gazze Birliği'nin bu tür bir senaryoya hazırlıklı olmadığına ve Hamas'ın göstericilerin sınır tellerine yaklaşmasına engel olacağı beklentisi içinde olduğuna dikkat çekti. Hamas'ın da 70 kadar fosforlu ceketler giymiş elemanlarıyla, göstericilerin sınır tellerine yaklaşmalarını engellemeye çalıştığı dile getirildi. 

Cumartesi akşamı düzenlenen gösterilerde işgalcilerin, sınır tellerine yaklaşan Filistinlilere saldırısı sonucu 10'u çocuk ve 2'si ağır olmak üzere 41 Filistinli yaralanmıştı. İşgalcilerden de Musta'rabinden olduğu ifade edilen bir asker ağır yaralanmıştı. Musta'rabin olarak isimlendirilen askerler Arap kıyafetleri giyerek kendilerini kamufle etmeye ve böylece Filistinlilerin arasına girerek kendilerine saldırmaya veya onları kaçırmaya çalışıyorlar. 

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar