SURİYE'DE SİYONİST ORDUYA AİT BİR İHA DÜŞÜRÜLDÜ

Siyonist rejim ordu sözcüsü, Suriye'de bu rejime ait askeri bir insansız hava aracının düştüğünü söyledi. 

Görüntülenme: 862 Tarih: 16 Ağustos 2021 10:28
SURİYE'DE SİYONİST ORDUYA AİT BİR İHA DÜŞÜRÜLDÜ

Siyonist rejim ordu sözcüsü, pazar gecesi İsrail ordusuna ait bir insansız hava aracının Suriye'de düştüğünü söyledi ve şu iddialarda bulundu: ‘Kaza, teknik bir arıza nedeniyle Cumartesi günü meydana geldi.’

İsrail ordusu yetkilisi, insansız hava aracının türünden bahsetmeden, insansız hava aracına ilişkin bilgilerin sızdırılmasıyla ilgili herhangi bir endişe olmadığını söyledi.

İsrail ordusu da Cuma günü Lübnan'da bu rejime ait bir insansız hava aracının düştüğünü açıkladı. Siyonist ordu sözcüsü Avichay Adraee, insansız hava aracının Lübnan'daki normal askeri operasyonlar sırasında düştüğünü iddia etti. Ayrıca bu İHA’nın teknik bir arıza nedeniyle düştüğünü ve bilgi sızıntısı konusunda herhangi bir endişe olmadığını iddia etti.

Siyonist yetkililer bu açıklamalarda bulunurken, Çarşamba günü Filistinli gençler, Batı Şeria'nın kuzeyinde bir Siyonist Sky Rider insansız hava aracını düşürdüğünü açıkladı. İsrail ordusu, insansız hava aracının teknik bir arıza nedeniyle düştüğünü iddia ederek, saatler sonra bu açıklamayı resmen doğruladı.

Filistinli kaynaklar geçtiğimiz günlerde Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düşürülen bir Siyonist Sky Clark insansız hava aracının keşfedildiğini açıkladı. 

Rasthaber

Yorumlar